O NAMA

30000

17

50+

38

Rafting Tara

Naš rafting kamp se ponosi dugom tradicijom u organizaciji avanturističkih aktivnosti na rijeci Tari. Smješten u prelijepom prirodnom okruženju, kamp nudi uzbudljivo iskustvo raftinga, hikinga, izleta i kyakinga, koje će zasigurno ispuniti želju za avanturom i adrenalinom.

U našem kampu, posjedujemo profesionalni tim iskusnih i licenciranih vodiča za rafting, koji će vam pružiti sigurno i nezaboravno iskustvo na rijeci. Naši vodiči su obučeni da se nose sa svim izazovima na rijeci i pružaju svu potrebnu opremu za vašu sigurnost.

 

Jedinstveno iskustvo ne bi bilo potpuno bez ukusne hrane, koju nudimo u aranžmanima. Naša hrana je potpuno organska i domaća, a priprema se u krušnoj peći koja se nalazi u našem kampu. Uz to, posjedujemo i sopstvenu pekaru, koja svakodnevno priprema svježe pecivo i kruh. Svi gosti u kampu se mogu osjećati kao kod kuće, u ugodnom ambijentu u kojem će uživati u domaćim jelima.

Naš kamp nudi i mnoge druge aktivnosti koje se mogu organizovati za vas i vašu porodicu ili prijatelje. Možete uživati u šetnjama kroz prirodu, upoznati se sa lokalnom kulturom i običajima, ili se opustiti uz razne druge aktivnosti koje vam stoje na raspolaganju.

Doživi nezaboravno iskustvo i uspomene za cijeli život

Rafting može biti nezaboravno iskustvo za cijeli život jer pruža uzbuđenje, adrenalin i avanturu dok se plovi brzacima kroz divlje rijeke, te istovremeno daje priliku da se povežete s prirodom i stvorite nezaboravne uspomene sa svojim prijateljima ili porodicom. Ova aktivnost također zahtijeva timski rad, koordinaciju i povjerenje među učesnicima, što može doprinijeti jačanju međuljudskih odnosa i stvaranju dugotrajnih prijateljstava.

Pogledaj našu ponudu

Ukoliko imate dodatnih pitanja, kontaktirajte nas!

Kontakt