Jelovnik

 

Domacinski sto

Unapređena verzija švedskog stola.

Pekara

Svakog dana svježe pecivo, pite i hljeb.

Lokalne namirnice

Probajte organske, lokalne specijalitete.

Šta se nalazi na našem meniju?

Doručak

U našem kampu možete pronaći raznolik i ukusan izbor hrane za doručak koji će vam pružiti savršeni početak dana u prirodi.
Naša ponuda uključuje: slane kiflice punjene, pavlaka, ajvar, kajmak, sir, šunka, pršut, kulen, čajna, kao i ukusna pečena jaja, pita sa sa sirom, pita sa krompirom. Takođe, za one koji vole nešto slađe, nudimo vruće uštipke s medom ili džemom.

Za ručak uživajte u našem neodoljivom gulašu od najmanje dvije vrste mesa, supa,  pripremljenom na tradicionalan način i začinjenom najfinijim začinima. U ponudi imamo i meso ispod peke sa svježom jagnjetinom, prasetinom ili teletinom. Za prilog, nudimo vam svježu salatu i topli hljeb, koji će vam dati dodatnu energiju za istraživanje okoline. Nakon toga, zasladićete ručak najfinijim slatkim delicijama. Naša hrana je ukusna i zdrava, i idealna za sve avanturiste koji žele uživati u prirodi bez obzira na vremenske uslove. 

Ponuda za večeru u našem kampu sadrži najbolje specijalitete sa našeg roštilja. Uživaćete u našim šniclama, ćevapima i kobasicama, koje pripremamo sa pažnjom. Naš roštilj je pripremljen na drva, što mu daje neodoljivu aromu i ukus. Za ljubitelje ribe, nudimo svježu pastrmku sa krompir salatom, pripremljenu na tradicionalan način. Za one koji vole ukusnu i domaću hranu, imamo našu pitu iz pekare na drva. Sve naše namirnice su pažljivo odabrane kako biste dobili najbolji kvalitet i ukus. Kao prilog, nudimo ukusni krompir i svježu salatu koja će se savršeno slagati sa našim roštiljem.

Naša hrana se služi na bazi domaćinskog stola. Domaćinski sto se sastoji od više jela koja se serviraju na stolu te svaki gost sam sebi poslužuje koliko želi. Osim toga, naša verzija domaćinskog stola je poboljšana verzija švedskog stola, što znači da se gostima nudi širok izbor različitih jela. Na ovaj način želimo osigurati da gosti imaju raznolik izbor hrane koju mogu konzumirati u skladu sa svojim preferencijama i apetitom, te da uživaju u domaćoj kuhinji koja je obogaćena različitim okusima i aromama.

Imate poseban režim ishrane?

Ukoliko ste vegeterijanac, vegan ili ne konzumirate gluten, potrebno je da nam unaprijed najavite i za Vas možemo pripremiti najukusnije obroke u skladu sa Vašom ishranom.

Pišite nam